×

A NEO Property Services Zrt., mint a ma­gyarországi Facility Management piac vezető szolgáltatója, a COVID-19 pandémiás helyzettel összefüggésben megerősítette a fertőtlenítési szolgáltatását.

Az elmúlt években több száz fős saját munkavállalóval és alvállalkozói állománnyal láttuk el Partnereinknél a takarítási szolgáltatá­sokat. Jelen helyzetben még nagyobb figyelmet fordítunk az Ügyfeleink egészségének megőrzé­sére, ezért hoztuk létre a Pandémiás Fertőtlení­tő Mobil Csapatunkat (PFM Csapat), amely az ország egész területén végzi a szolgáltatást.

A csapat tagjait folyamatosan képezzük annak érdekében, hogy megfelelően fel tudják mérni a fertőtlenítésre kijelölt helyiségekben elvégzendő feladatokat, az alkalmazni kívánt technológiát, a szükséges védőeszközöket és eljárásokat. Kiemelten szem előtt tartjuk Ügyfe­leink és saját dolgozóink egészségvédelmét.

Feladataink ellátásához hatékony megoldásokat, NKK által engedélyezett vegyszereket és professzionális eszközöket használunk.

TECHNOLÓGIA

ExOzone® - magyar fejlesztésű, új generációs légtér és felület fertőtlenítési technológia, amely elektromos áramot felhasználva állít elő magas koncentrációjú ózongáz és levegő keveréket.

Az ózon (O3) egy három oxigénatomból álló instabil molekula, az egyik legerősebb oxi­dáló és fertőtlenítő anyag, ami 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmus­sal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, ak­kor egyszerűen megsemmisíti azt. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást fel­építeni, nem úgy, mint ahogy az a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.ÓZON HATÁSA AZ EMBERRE

Az emberek rendkívül érzékenyen rea­gálnak az ózonra. A fertőtlenítésre használt ózon töménysége 0,5-2,5 ppm (milliomodrész) között van. Az emberek 0,01 ppm ózonkoncentrációt szagról már érzékelnek. 0,01 ppm alatti ózon­koncentráció semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre. A fertőtlenítési ciklust köve­tően, 0 ppm ózonkoncentrációval adjuk vissza a területet használatra.

COVID-19

Az új koronavírust „burkolt vírusnak” nevezik. A burkolt vírusok általában érzékenyebbek a fizi­kai-kémiai kihívásokra.

Ezt kihasználva az ózon technológia segítségé­vel a vírust védő külsőfehérjehéj hatékonyan és gyorsan elpusztítható.

Jelenleg több mint 17 tudományos kuta­tás bizonyítja, hogy az ózongáz hatásos a SARS vírus ellen, amely SARS-CoV-2 törzs, COVID-19 koronavírus felépítésével 80%-ban azonos.SAJÁT FERTŐTLENÍTÉSI REFERENCIÁINK

MOL, TVK, ELMÜ, Praktiker, LOGIN Business Park

ExOzone BERENDEZÉS REFERENCIÁI

  • Szent László Kórház - Budapest
  • Kútvölgyi Kórház (karantén kórház)
  • MÁV csoport (tömegközlekedési eszközök ke­zelése)MIÉRT AZ ExOzone BERENDEZÉST HASZNÁLJUK?

  • Számos pozitív eredményű laborteszt az ExO­zone berendezések hatásosságáról harmadik, független fél által igazolva.
  • Egyedülálló ózonkibocsátás - 450 gramm / óra (ExOzone SR-100).
  • Egyedülálló légsebességgel kombinált teljesít­mény - akár 1.000 légköbméter fertőtleníthető egyetlen berendezéssel.
Ajánlatkérés
Álláslehetőség