×

Sok esetben az épület tulajdonosok az energia költséget, mint fix költséget kezelik. Van és nem lehet vele sokat kezdeni. Ez egyáltalán nincs így. A fogyasztás csökkentésével, az energia díjak tendereztetésével vagy a hálózati lekötések megfelelő optimalizációjával jelentős mértékű megtakarítást lehet elérni. A LEO Benchmarking kutatás azt mutatja, hogy még napjainkban is csak az ingatlanok közel 50%-nál folyik valamilyen energia menedzsment jellegű tevékenység.

Nem elhanyagolható szempont, hogy minden megtakarított kWh-val, vagy m3-rel védjük környezetünket, hozzájárulva gyermekeink boldog jövőjéhez.

 

Csökkentse költségeit, tegyen környezetéért, bízza meg cégünket az Energia menedzsment feladatok elvégzésével!

 

Energia beszerzés/tender:

Az adott helyzetben elérhető legjobb villamos energia-, vagy gázdíjon szerződött? Tisztában van vele, hogy az év mely szakaszában érdemes tendert kiírni? Ismert Ön előtt, hogy milyen beszerzési technikákkal lehet az árakat csökkenteni? Szeretne egy nagyobb beszerzési tenderhez csatlakozni? Ha bármelyikre is NEM a válasz, akkor keressen minket és eligazítjuk az energia beszerzés rejtelmeiben.

 

Energia fogyasztás optimalizálás:

Ismeri az energetikai törvényekben megfogalmazott energia csökkentési elvárásokat? Végeztek már energia auditot az épületén? Tisztában van vele, hogy megfelelő lekötésekkel jelentősen csökkenteni lehet a fix díjakat? Rendszeresen felülvizsgálják az ingatlanok gépészeti beállításait? Mindezen kérdések kezelésével jelentős megtakarítást lehet elérni 0 Ft-os beruházással.

 

Fogyasztáscsökkentő beruházások:

Alacsony COP (hatékonyságú) értékkel rendelkező berendezései vannak? Nincs optimalizációs szoftver telepítve gépein? Még mindig nem LED-esített? Ismeri a legújabb fogyasztáscsökkentő megoldásokat? Ha ezek a kérdések felmerültek Önben, akkor forduljon hozzánk és ingyenes felméréssel, tanácsadással segítjük megtalálni az Önnek optimális megoldásokat.

 

Energia számlák kezelése:

Biztos benne, hogy annyit fizet, mint amennyit valóban fogyasztott? Ön észreveszi az évente előforduló túlszámlázásokat? Szerződés szerint történik a számlázás? Mi Ön helyett figyeljük, monitorozzuk a fogyasztási adatokat, ellenőrizzük számláit, szerződéseit.

 

Törvényi megfelelés:

Tudta, hogy bizonyos fogyasztás felett Energetikai szakreferenst kell alkalmaznia, vagy minden nagyobb fogyasztású berendezésnél meg kell teremteni a negyedórás mérési lehetőséget? Ismert Ön előtt, hogy törvényi előírás alapján kell évente, kétévente beszabályoznia, és felülvizsgálnia hőtermelő berendezései működését? Szakembereink Ön helyett is figyelik ezen előírásokat. Tanácsokkal, megoldási javaslatokkal segítik a gyors és hatékony megvalósítást.

Ajánlatkérés
Álláslehetőség