×

"A NEO Property Services Zrt. sikereinek kulcsa mégsem a számokban – akár a négyzetméterekben, akár az árbevételünkben – rejlik, hanem leginkább a munkatársainkban, az Ügyfelek és a NEO iránti elkötelezettségükben.

Azzal együtt, hogy az ügyféligényekkel 0-24 órában megküzdünk, ez egy nagy család. Nagyon sok kolléga 15-20 éve dolgozik a cégnél. Azért szeretek ide bejönni dolgozni, mert nagyon baráti a légkör, nagyon támogató és itt mindenki egy közös cél érdekében dolgozik.” - Vágó László vezérigazgató.


Munkatársaink beszélnek a mindennapi feladataikról és azokról a kalandokról, élményekről is, amik munkavégzés közben történtek velük.

A NEO Property Services Zrt. piacvezetőként 650 fővel országos lefedettséggel van jelen az ingatlanüzemeltetés területén. Több mint 6000 objektumot üzemeltetve, értékesítési mutatóinkat évről évre növelve biztosítjuk partnereink számára a folyamatos, magas szolgáltatási minőséget.

Vállalatunk sikerei mögött kiemelkedő szakértelemmel rendelkező munkatársaink állnak.

Cégünk büszke az elmúlt 15 év során létrehozott eredményekre, értékekre, ezek mentén építjük tovább csapatunkat, amelyhez szükségünk van új munkavállalókra.


Légy részese sikereinknek, csatlakozz vállalatunkhoz!


Várjuk mindazok érdeklődését, akik szívesen dolgoznának egy dinamikusan fejlődő vállalatnál. Pályakezdő fiatalok jelentkezését is örömmel fogadjuk, és egyben lehetőséget biztosítunk számukra a tapasztalatszerzésre szakmai pályafutásuk megkezdéséhez.

Jelenlegi aktuális nyitott pozícióinkat, amelyek betöltésére ambiciózus munkatársakat keresünk, az "Aktuális állásajánlataink" menüpontban éred el.

Ha izgalmas és kihívásokkal teli munkát keresel, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, illetve küldd egy magyar nyelvű fényképes önéletrajzod és motivációs leveled az alábbi e-mail címre: hr@neopropertyservices.hu.10
Ajánlatkérés
Álláslehetőség