×

Sokan úgy gondolják, hogy a logisztikai parkok üzemeltetése egyet jelent a raktáraknak hívott tároló dobozok kapuinak működtetésével, a körülöttük lévő zöld terület lenyírásával és a terület őrzés-védelmével. Ez igaz lehet egy régi raktárcsarnokokból álló telepre, de a modern logisztikai parkok esetében már régen nem beszélhetünk csak hagyományos raktározásról.

  • A logisztika fejlődésével megjelenő raktárrendszerek, mozgatást végző berendezések kiszolgálása plusz igényeket generált.
  • A raktározás sok esetben speciális (pl. hűtés, párásítást, tiszta-tér) körülmények között valósul meg, amely kihívás elé állítja azok üzemeltetését.
  • A tűzvédelmi előírások szigorodásával a beépített rendszerek száma és bonyolultsága nőtt.
  • A modern logisztikai parkok már irodákat, gyártási területeket, raktárakat, áruátvételi pontokat  tartalmaznak, amely funkciók különféle szakértelmet és rendelkezésre állást követelnek meg. 

A NEO Property Services Zrt. által üzemeltetett mintegy 500.000 m2-en komoly tapasztalatra tettünk szert mind a hazai, mind a nemzetközi bérlők, megbízók kiszolgálása terén. Válassza a professzionalizmust, válassza a NEO-t!

 

Referencia

Ajánlatkérés
Álláslehetőség