Tűzvédelem - NEO Property Services

Tűzvédelem

A nyilvánosan és üzleti célokra használt ingatlanok professzionális tűzvédelme az Ön saját biztonságának, és az Ön, mint vállalkozó, munkaadó és tulajdonos törvénybe foglalt felelősségének szerves része. A professzionális tűzvédelmi koncepciók a kockázatmenedzsment részeként a számos nagyobb tűzesetet tekintve egyre fontosabbá válnak.

 

A NEO Property Services Önt minden tűzvédelmi kérdésben támogatja. A megelőzéstől, az épület-tűzvédelmi szakvélemény kiadásán és a tűzvédelmi szanáláson át egészen a szervezeti és üzemi tűzvédelemig gondoskodunk az emberek és az Ön ingatlanjának biztonságáról.

 

A biztonság kedvéért...

Üzemi tűzvédelmi tevékenységünk keretében bejárásokat tartunk, és a tűzvédelmi ellenőrzésekben is közremuködünk. A szervezeti tűzvédelem keretein belül támogatjuk Önt az ellenőrzéseknél, az oktatásoknál, az evakuációs gyakorlatokban, és a kockázati elemzésben is.

 

Amivel szolgálhatunk:

  • Tűzvédelmi rendszerek gondozása, szakértők bevonása az épületek tűzvédelmének keretében
  • Épületbejárások tűzvédelmi szakértők által
  • Tűzvédelmi utasítások felügyelete
  • Tűzvédelmi rendszerek üzemeltetését, oltó berendezések, jelzőrendszerek kezelését, karbantartását, beleértve a költségtervezést, a tendereztetést és megbízások kiadását
 

Ön számára ez mit is jelent?

  • Testre szabott tűzvédelem maximális biztonság mellett
  • Kapcsolattartóink tapasztalt mérnökök
  • Költségoptimalizált tűzvédelmi üzemeltetés
  • Költségfelmérés és ellenőrzés
  • Törvényi előírások betartása
  • Minden, az Ön felelosségi körébe tartozó intézkedés átláthatóvá válik
 

Komplex szolgáltatások

A NEO Property Services minden ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásban az Ön partnere. Mi az Ön ingatlanját annak teljes életciklusát végigkövetve gondozzuk. A NEO Property Services teljes körű szolgáltatási portfoliót kínál az építészeti, üzemi és gyakorlati tűzvédelemtől a mindenre kiterjedő üzemeltetési koncepcióig, amely magában foglal ingatlanmenedzsmentet, kereskedelmi, műszaki és infrastrukturális FM szolgáltatásokat. Minden létesítménygazdálkodással kapcsolatos feladatot egy forrásból oldhat meg, amely révén szinergiákat teremthet. Ezen integrált megoldások eredményeként az idő- és költségráfordítás csökken, míg a munka hatékonysága és a szolgáltatás minősége nő.

 

Kontakt

Egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk részletesebben a NEO Property Services szolgáltatásairól. Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@neopropertyservices.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyomtatás

Kontakt
Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@neopropertyservices.hu