Szünetmentes áramellátás és légtechnika - NEO Property Services

Szünetmentes áramellátás és légtechnika

Az energiapotenciálok optimális kihasználása

Ön semmilyen zavart sem engedhet meg magának a műszaki berendezésekben és üzemeltetési folyamatokban, hiszen az áramkimaradásból adódó problémák adatközpontokban vagy műszaki létesítményekben - különösen a számítógép- vagy folyamatvezérelt termelés esetén - az Ön cége számára mindig nagy költségekkel, és arculatvesztéssel járnak.

A NEO Property Services nagy tapasztalattal rendelkezik a fokozottan érzékeny műszaki területek szünetmentes áramellátása terén. Elemzünk, tervezünk, fejlesztünk, és karbantartunk, továbbá gondoskodunk róla, hogy technológiái és műszaki berendezései maximálisan az Ön üzleti tevékenységének rendelkezésére álljanak.

Az ügyfél szemszögébol ez a nap 24 órájában nagy hálózati stabilitást és kitunő áramminőséget jelent. A garanciális meghibásodások esetén az Ön védettsége szempontjából nagyon fontos az áramminőség folyamatos megfigyelése, hiszen ennek révén kizárható az, hogy gyártó a garanciális javítással esetleg nem ért egyet.


Minden a klímától függ

A modern technológiák manapság nagyon érzékenyek a zavarokra, különösen akkor, ha nem kielégítő légtechnikai körülményekről van szó.

Ezért mi vállaljuk az Ön ingatlanjában a levegő- és klímaminőség beállítását, ellenőrizzük, hogy helyesek-e a hőmérsékletértékek, optimális-e a légnedvesség, gondoskodunk a gyártó által megkövetelt levegőminőségről, és a levegő tulajdonságainak folyamatos megfigyeléséről, mely Önnek biztonságot nyújt a garanciális hibák esetére.

 

Amivel szolgálhatunk:

 • Olyan állagmegőrzési stratégia kidolgozása és leegyeztetése, amely megfelel az Ön biztonsági követelményeinek
 • A UPS és légtechnikai berendezések üzemeltetése, kezelése, karbantartása, és javítása a beleértve a higiéniás előírások betartását is
 • Hibamenedzsment, beleértve a jelző és távoli beavatkozási rendszerek rákapcsolását a nap 24 órájában működő Help Desk-re
 • A skálázható szolgáltatási szintek révén 1 órán belül az Ön rendelkezésére áll szakértőink a nagyobb városokban és vonzáskörzetünkben
 • Minden berendezés teljes életciklusra kiterjedő kezelése
 • Gyártótól független üzemeltetés és az épületautomatika módosítása a változó felhasználói igényeknek megfelelően
 

Ön számára ez mit is jelent?

 • Biztonság és maximális elérhetőség a kritikus területeken
 • Az Ön berendezéseinek értékmegőrzése optimalizált karbantartási stratégia által
 • Átláthatóbb költségek
 • A STRABAG Property and Facility Services rendszermegoldásai adatközpontok, technológiai épületek, tornyok és antennatartók számára minimálisra csökkentik az Ön ráfordításait
 • Ön a legfontosabb üzleti tevékenységeire koncentrálhat
 • Minden kritikus terület folyamatos és professzionális megfigyelése
 • Kiemelkedő ár/érték-arány

Minden esetre...

...kiterjed a NEO Property Services professzionális hibamenedzsmentje. A szakértők minden erejükkel a hibák elhárításán dolgoznak. Az Ön épületfelügyeleti rendszereinek kritikus jelzését, az érintett berendezés gyártójától függetlenül, besorolást követően a Help Desk-be továbbítjuk.

A legfontosabb szolgáltatások: 24 órás hibamenedzsment az épületfelügyeleti rendszerek révén, a jelzések továbbítása, ügyelete és feldolgozása, a klímamodellek betartásának megfigyelése, hibajelzések elemzése, beavatkozás, berendezések kezelése és optimalizálása az adott épületfelügyeleti rendszeren keresztül, adatgondozás, riadóterv, értesítési listák és helyszíni hibajavítás.

 

Komplex szolgáltatások

A NEO Property Services minden ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásban az Ön partnere. Mi az Ön ingatlanját annak teljes életciklusát végigkövetve gondozzuk. A NEO Property Services teljes körű szolgáltatási portfoliót kínál az építészeti, üzemi és gyakorlati tűzvédelemtől a mindenre kiterjedő üzemeltetési koncepcióig, amely magában foglal ingatlanmenedzsmentet, kereskedelmi, műszaki és infrastrukturális FM szolgáltatásokat. létesítménygazdálkodással kapcsolatos feladatot egy forrásból oldhat meg, amely révén szinergiákat teremthet. Ezen integrált megoldások eredményeként az idő- és költségráfordítás csökken, míg a munka hatékonysága és a szolgáltatás minősége nő.


Kontakt

Egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk részletesebben a NEO Property Services szolgáltatásairól. Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@neopropertyservices.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyomtatás

Kontakt
Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@neopropertyservices.hu