Ingatlangazdálkodás - NEO Property Services

Ingatlangazdálkodás

Bérlés és bérbeadás

Szeretné Ön az ingatlanját jövedelmezően bérbe adni? Vagy olyan ingatlant bérelne, amely cége igényeinek a legjobban megfelel?

A NEO Property Services Zrt. támogatja, és tanácsokkal látja el Önt a bérlés és bérbe adás területén professzionális ingatlangazdálkodás szolgáltatásaink keretében.

Igényes ingatlantulajdonosok megbízásából a NEO Property Services Zrt. több, mint 2 millió négyzetméternyi épületfelületet kezel Magyarországon.

Sokéves tapasztalatainkból tudjuk, hogy mi a fontos a bérlés és a bérbe adás kapcsán:

A bérbe adók támogatnak minket

  • A fizetésképes felhasználók megtalálásában
  • A hosszú távú tőkehozamuk biztosításában
  • Hatékony értékesítési szolgáltatások révén

A NEO Property Services  Zrt. szolgáltatásainak skálája nagyon széles. Magában foglalja a vonzó szolgáltatási ajánlatokat, a menedzsment-feladatok átvállalását és értékesítési szolgáltatásokat is.


 

A NEO Property Services Zrt. értékesítési és információs rendszerét folyamatosan fejlesztettük, és a magyarországi helyi és regionális elvárásokat mindenkor figyelembe véve alakítottuk.

A bérlők erősítenek minket

  • Mindenre kiterjedő piaci rálátásukkal
  • Az igényeiknek legjobban megfelelő ingatlanok kiválasztásával
  • Abban, hogy mi a legjobb feltételeket harcoljuk ki számukra

A vállalati követelmények professzionális elemzése és a területkihasználás tervezéséhez nyújtott támogatás optimális segítséget jelentenek bérlőinknek döntéseik meghozásában.

Portfoliónk tartalmaz iroda-, kereskedelmi, termelési, műszaki, és raktárfelületeket, és telkeket is. A NEO Property Services Zrt. az Ön érdekeit az ingatlanok fekvésétől vagy méretétől függetlenül, Magyarország minden régiójában képviseli a bérlés és bérbe adás terén.


Kontakt

Egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk részletesebben a NEO Property Services Ingatlangazdálkodási szolgáltatásairól. Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 telefonszámot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@neopropertyservices.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyomtatás

Kontakt
Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:info@neopropertyservices.hu