Hibamenedzsment - NEO Property Services

Hibamenedzsment

Kevesebb hiba, kisebb kockázat

Az Ön cégének sikere függ attól, hogy a berendezésekben és az üzemi folyamatokban adódnak-e zavarok. Zavarokat tapasztal? Ebben az esetben az a legfontosabb, hogy a lehető legrövidebb időn belül megérkezzenek Önhöz a szakértők, és a hibaelhárítással foglalkozó szakemberek, akik ezt követően problémáját vagy rendszereinek hibáját gyorsan és nagy szakértelemmel megoldják. Ehhez elsősorban az szükséges, hogy rendelkezésre álljon Ön részére egy olyan elérhető szolgáltatás melyet bármikor igénybe vehet, problémáinak gyors megoldása érdekében.

A NEO Property Services tud biztosítani olyan Help Desk központot (és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat) amely nagy tapasztalattal rendelkezik az érzékeny műszaki területek hibamenedzsmentjét illetően. Ide tartoznak többek között a nagy adatközpontok, technológiai épületek, hálózati csomópontok, tornyok és antennatartók, egyéb kereskedelmi és bank szektorban működő ingatlanok hibamenedzsment szolgáltatásai.

A zökkenőmentes üzemet Önnek ellátási koncepciókkal, back-up rendszerek kivitelezésével biztosítjuk, hibajelzéseit a Help Desk hívószámán, a 06 1 210 0924 számon fogadjuk.

 

Biztonság és vezérlés

Az Ön berendezéseinek szakértő vezérlése központi fontosságú az FM terület hibamenedzsmentjének szempontjából. Mindenek előtt fontos az Ön berendezéseinek felügyelete, és az egyeztetett határidők betartása. Szakértőink, szakembereink mindemellett segítséget nyújtanak Önnek berendezései tervezésénél, kiépítésénél, üzembe helyezésénél, karbantartásánál és javításánál is.

 

Amivel szolgálhatunk:

 • Folyamatos 24 órás elérhetőség és hibamenedzsment Help Desk szolgáltatásunk révén, nagy szakértelemmel rendelkező diszpécsereink által
 • Elektronikus hibajelzések automatikus fogadása, kezelése, feldolgozása és távdiagnózis redundáns kialakítású hibafeldolgozó központjainkban, épület- és biztonsági felügyeleti rendszer szervereinken.
 • Telefonon, telefaxon, e-mai útján bejelentett hibák fogadása, kezelése, feldolgozása.
 • Minden, az Ön cégének zökkenőmentes muködését veszélyeztető hiba elemzése és kiértékelése
 • Koncepciók a hibák minimalizálására
 • A szünetmentes áramszolgáltatási berendezések kezelése, karbantartása, felügyelete és javítása
 • Légtechnikai és klíma berendezések ellenőrzése
 • A skálázható szolgáltatási szintek révén 45 percen belül az Ön rendelkezésére állnak szakértőnk, szakembereink a városokban és azok vonzáskörzetében országos lefedettséggel
 • Minden berendezés teljes életciklusra kiterjedő kezelése
 • Minőségi és hozzáférhetőségi garanciák
 

Ön számára ez mit is jelent?

 • Minden FM problémájával bármikor elérhet minket, minden időpontban rendelkezésére állunk, mindenre kiterjedő hibamenedzsmentet biztosítunk Önnek.
 • Biztonságot teremtünk kritikus folyamatai számára
 • Csökkentjük költségcsökkentés a hibák korai felismerése révén
 • Gyors hibajavítás
 • A berendezések értékének megőrzése
 • Kevesebb adminisztrációs és felügyeleti ráfordítás
 

Referenciák

Ön nyugton bízhat a NEO Property Services hibamenedzsment terén szerzett kiterjedt tapasztalatában és kiemelkedő know-howjában. Többek között 3500 db távközlési létesítményt (adatközpontok, technológiai épületek, távbeszélő főközpontok és kihelyezett fokozatok) és az ezekhez kapcsolódó áramellátási és klímatechnikai rendszereket üzemeltetünk.

Saját Help Desk központunkban évente átlag 600.000 elektronikus és szöveg alapú jelzés és bejelentés kerül feldolgozásra. (Mtelekom, MOL, TVK és Wallis ingatlanok). Help Desk központunk a fentieken túl a Johnson Controll részére is biztosít önálló hibabejelentő és menedzsmentszolgáltatást.

 

Komplex szolgáltatások

A NEO Property Servicesminden ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásban az Ön partnere. Mi az Ön ingatlanját annak teljes életciklusát végigkövetve gondozzuk. A NEO Property Services teljes körű szolgáltatási portfoliót kínál az építészeti, üzemi és gyakorlati tűzvédelemtől a mindenre kiterjedő üzemeltetési koncepcióig, amely magában foglal ingatlanmenedzsmentet, kereskedelmi, műszaki és infrastrukturális FM szolgáltatásokat. Minden létesítménygazdálkodással kapcsolatos feladatot egy forrásból oldhat meg, amely révén szinergiákat teremthet. Ezen integrált megoldások eredményeként az idő- és költségráfordítás csökken, míg a munka hatékonysága és a szolgáltatás minősége nő.

 

Kontakt

Egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk részletesebben a NEO Property Services szolgáltatásairól. Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@neopropertyservices.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyomtatás

Kontakt
Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@neopropertyservices.hu