Épületfenntartás - NEO Property Services

Épületfenntartás

Az épületfenntartás megőrzi értékeit

Az ingatlanok maradandó értéket képviselnek; feltéve, ha professzionálisan kezelik és karbantartják őket. Önnek, mint ingatlantulajdonosnak pontos elképzelései vannak: szeretné ingatlanja értékét hosszú távon megőrizni, vagy növelni, valamint a hozamot biztosítani, az ingatlan hasznosításának költségeit optimalizálni, és az ingatlant minél hosszabb időre, megszakítások nélkül bérbe adni.

A NEO Property Services ebben testre szabott épület-fenntartási tevékenységgel támogatja Önt. Szakértőink felmérik ingatlanjait, felfedik a hiányosságokat, és optimalizáció révén garantálják az épületek állapotának szintentartását (állagmegóvás) valamint minőségi javítását.

 

Az Ön ingatlanjai egy helyben állnak, de Ön lehet rugalmasabb

Bár az ingatlanok egy helyben állnak, Önnek nem kell megállnia: professzionális ingatlanmenedzsment-szolgáltatásaink révén mozgásteret teremtünk, hogy továbbra is fontos üzleti tevékenységeire összpontosíthasson.

 

Amivel szolgálhatunk:

 • Ingatlanok állagfelmérése
 • Hibakatalógusok összeállítása
 • Költségkalkuláció
 • Optimalizált épületfenntartás költségvetésének elkészítése (prioritások beállítása)
 • Tervezés, tendereztetés, építési megbízások kiadása
 • Döntéselőkészítési anyagok összeállítása
 • Épületmonitoring és számlázás
 • Tulajdonos és felhasználó koordinálása
 

Ön számára ez mit is jelent?

 • Nagyobb biztonság és átláthatóbb költségek
 • Költségoptimalizáció kedvező árú beszerzési szolgáltatásunk révén
 • Értékhozzáadás
 • Nagyobb rugalmasság és nyereségesség
 • Az építtetői feladatok terhének leadása
 

Az Ön ingatlanjai egy helyben állnak, de Ön lehet rugalmasabb

Bár az ingatlanok egy helyben állnak, Önnek nem kell megállnia: professzionális ingatlanmenedzsment-szolgáltatásaink révén mozgásteret teremtünk, hogy továbbra is fontos üzleti tevékenységeire összpontosíthasson.

 

Folyamatos épületfenntartás

A haladás nem állhat meg, éppen ezért mi az Ön folyamatait mozgásban tartjuk. A NEO Property Services rendszeres ellenőrzés révén biztosítja, hogy Önt ne érhesse nagyobb meglepetés. De ha mégis váratlan problémák merülnek fel? Biztos lehet benne, hogy ilyen esetben azonnal megtesszük a megfelelő lépéseket, hogy ingatlanja mindig a lehető legjobb formában maradhasson.

 

Alternatívákkal szolgálunk

Ha egy javítási munka műszaki, vagy gazdaságossági szempontból nem ésszerű, mindig tudunk alternatívákkal szolgálni a felújítás megvalósítására.

 

Komplex szolgáltatások

A NEO Property Services minden ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásban az Ön partnere. Mi az Ön ingatlanját annak teljes életciklusát végigkövetve gondozzuk. A NEO Property Services teljes körű szolgáltatási portfoliót kínál az építészeti, üzemi és gyakorlati tűzvédelemtől a mindenre kiterjedő üzemeltetési koncepcióig, amely magában foglal ingatlanmenedzsmentet, kereskedelmi, műszaki és infrastrukturális FM szolgáltatásokat. Minden létesítménygazdálkodással kapcsolatos feladatot egy forrásból oldhat meg, amely révén szinergiákat teremthet. Ezen integrált megoldások eredményeként az idő- és költségráfordítás csökken, míg a munka hatékonysága és a szolgáltatás minősége nő.

 

Kontakt

Egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk részletesebben a NEO Property Services szolgáltatásairól. Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@neoproprtyservices.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyomtatás

Kontakt
Amennyiben kérdései lennének, hívja a +36 1 299 2150 számot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@neopropertyservices.hu