Céginformáció - NEO Property Services

Céginformáció

Alapadatok:

Éves forgalom: 17,8 milliárd Ft
Munkatársak száma: 650 fõ
Üzemeltetett terület: Több, mint 4 millió m2

Értékteremtés hatékony ingatlangazdálkodással

Magyarország piacvezetõ ingatlanüzemeltetõjeként a NEO Property Services Zrt-nél tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá tenni egy ingatlan teljeskörű üzemeltetését. Országosan közel 4 millió m2 épületet és 10 millió m2 külterületet üzemeltetünk napi 24 órában. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költséghatékony ingatlangazdálkodást. Értéknövelõ szolgáltatásainkkal a versenyképes vállalatokért dolgozunk, mert tudjuk, hogy minõségi környezetben a munka is hatékonyabb. Teljes körű, testre szabott és komplex megoldásainkkal növeljük vállalata értékét.

 

Magas színvonalú ingatlanüzemeltetési szolgáltatásaink és szakmai felkészültségünk eredményeként a cégünk által üzemeltetett ingatlanterület alapításunk óta dinamikus növekedést mutat. A NEO Property Services Zrt. által üzemeltetett ingatlanportfolióba irodaházak, technológiai épületek, adatparkok, logisztikai parkok, bevásárlóközpontok  tartoznak.

Emeljük a vállalat értékét

Teljeskörű ingatlanszolgáltatásunkkal nemcsak megõrizzük, de emeljük is cége ingatlanjainak értékét, ezáltal a leghatékonyabban támogatjuk vállalata teljesítményét.

Egyedülálló ingatlanmenedzselési szervezet

Az országos lefedettség gyors reakcióidõt tesz lehetõvé, mely az üzemeltetési biztonság garanciája. A NEO Property Services Zrt. Budapesten kívül 2 regionális központtal rendelkezik.

Nyomtatás

ISO 9001 szabvány szerint tanúsított rendszer.

ISO 14001 szabvány szerint tanúsított rendszer.

ISO/IEC 27001 szabvány szerint tanúsított rendszer.